Home Zanimljivosti ŽIGO OTVORIO DUŠU Neće nijedna da dođe do krava, da bi joj...

ŽIGO OTVORIO DUŠU Neće nijedna da dođe do krava, da bi joj da upravlja i sa mnom i blagom!

SHARE

U njegovim Lučanima, novinari portala Dalmacija Danas posjetili su Gorana Žigu, koji je javnosti postao poznat u RTL-ovom šou “Ljubav je na selu”.

Uvijek dobro raspoloženi Žigo rado je porazgovarao s našim reporterom i pokazao mu štalu u kojoj drži 5 krava. Žigo za Lučane kaže da su najbolje selo jer imaju izvor vode, najbolje jabuke, šljive i vinovu lozu. Prodaje sir, skutu i kravlje mlijeko i od toga živi.

– Triba bit kakvi te je Bog stvorio, ne triba varat – kazao nam je uvodno Žigo.

Kako mu se pokvarila muzilica, ručno muze mlijeko i prilično mu dobro ide.

– Ovo ti je najzdravije na svitu, moj brajo. Ovo je brdsko mliko, nije poljsko! Velike krave daju do 23 litara, a domaće desetak. Dnevno imam pedesetak litara mlijeka. Krave puštam u brdo. Prodajem sir, mučim se. Cili život ovako, škole nisam završio, kako bi ti reka, to me nije zanimalo – kaže nam Žigo.

Najveći mu je problem da nema ženu ni djevojku, a otkrio nam je u čemu je problem:

– Neće ti nijedna da dođe kod krava. Ja muzen i stružen, ona bi imala auto, upravljala bi i sa mnom i s blagom. Nek mi podari koje dite, šta će mi ovakvi život i krave i sve, za koga se mučim? To nije s Božje strane.

– Udala se, Bog joj da zdravlje. I rodila je. Nije ona za na selo. Ona je za grad, a ja samo za ovako, šta ću. Ne bi ona ovako pomuzla. Kažu da se ne može živit, može se brajo danas u Hrvatskoj živit, radit i zaradit, samo ko će radit? Kakva Amerika, kakva Njemačka!

Poslao je poruku za kraj:

– Pozdravljam sav svoj hrvatski narod. Želim da sve bude mir i dobro. Da bi Bog uz pomoć Gospe da zdravlja i da se oženim i eto ti, moj prijatelju. Iđen sad ovo do kraja pomust, okupat se i iđen među svit u Varoš – kazao je Žigo.

Cijeli razgovor pogledajte ovdje: