Home Zanimljivosti NEDA UKRADEN IMA 68 GODINA I IZGLEDA BOMBASTIČNO U BIKINIJU: ‘Ženo, kako...

NEDA UKRADEN IMA 68 GODINA I IZGLEDA BOMBASTIČNO U BIKINIJU: ‘Ženo, kako uspijevaš izgledati tako?’

SHARE

Baš kao i mnogi drugi poznati, i Neda Ukraden je kao svoju ljetnu destinaciju odabrala hrvatsku obalu. Srpska pjevačica odmara u Malinskoj, iz koje je s pratiteljima na Instagramu podijelila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, piše Net.hr

Iako je u četvrtak proslavila 68. rođendan, Neda ponosno nosi bikini – a ima i na što biti ponosna jer izgleda senzacionalno.

“Šampioni, otvorite šampanjac, nek boli dušmane! Sretna sam sa svojim godinama, porodicom, publikom! A za izgled – Photoshop by dragi Bog”, napisala je Neda uz fotografiju na kojoj pozira uz more u bijelom bikiniju i sa šeširom na glavi.

Obožavatelji su je obasuli komplimentima: “Ženo, kako uspijevaš izgledati tako zgodno?”, “Bila i ostala prelijepa žena i dama”, “Lijepa žena u najboljim godinama sa savršenim kvalitetama”, “Ljudi se opijaju od vina, ja se opijam od same pomisli na Nedu”.

Neda je rođendan proslavila u krugu obitelji. Na Instagramu se pohvalila fotkom s unucima, koji su joj najveća ljubav u životu, što često ističe.