Home Život Policajka podojila gladnu bebu koja je u bolnicu stigla prljava i neuhranjena

Policajka podojila gladnu bebu koja je u bolnicu stigla prljava i neuhranjena

SHARE

Policajka Celeste Ayala bila je na dužnosti u jednoj argentinskoj dječjoj bolnici kad je zaprimljena neuhranjena beba za koju je na prvi pogled bilo jasno da živi u teškim uvjetima.

Policajka je odmah uočila da bolničko osoblje ima previše posla u tom trenutku te ih je upitala može li ona primiti bebu i nahraniti je. “Primijetila sam da je gladan, stavljao si je ruku u usta. Pitala sam mogu li ga zagrliti i podojiti. Bio je to tužan trenutak, slomilo mi se srce dok sam ga gledala. Društvo bi trebalo biti osjetljivije na probleme djece, ovo se ne može događati”, rekla je policajka za lokalne medije.

Dječak je najmlađe od šestero braće i sestara, majka ih odgaja sama.

Fotografije nje kako u bolničkoj čekaonici doji malenog objavljena je na Facebooku i zatim obišla svijet. Objavio ju je njezin kolega Marcus Hereida.

“Želim pokazati ovu veliku gestu ljubavi koju si danas napravila za ovu malu bebu, prema kojoj nisi oklijevala ponijeti se kao majka. Nije te bilo briga što je prljava ili smrdljiva, što je govorilo bolničko osoblje. Svaka čast”, poručio je policajki kolega, piše Index.hr