Home Zanimljivosti DOKTOR TVRDI: Ukoliko uzimate ove vitamine ne možete dobiti rak

DOKTOR TVRDI: Ukoliko uzimate ove vitamine ne možete dobiti rak

SHARE

„Oni koji boluju od raka treba prvo da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje“

Jedini dostupan zvanični lijek za rak jeste hemioterapija, koju mnogi medicinski stručnjaci nazivaju i “otrovom koji liječi”, jer pored kancerogenih, ubija i zdrave ćelije, i tako uništava imuni sistem. Međutim, jedan ljekar kategorično tvrdi da rak nije ništa drugo nego nedostatak vitamina B17.

 

Naime, on poredi rak sa skorbutom – stanjem koje izaziva oticanje tkiva, kao i promjene na koži, zglobovima i vezivnom tkivu.

 

Vjerovalo se da je ovo bolest, sve dok nije otkriveno da su sve ovo simptomi nedostatka vitamina C.

 

U pitanju je doktor Harold W. Manner, profesor biologije i načelnik biološkog odeljenja na Univerzitetu Loyola u Chicagu.

 

„Oni koji boluju od raka treba prvo da znaju šta je rak. Ne paničite. Istražite svoje zdravlje. Kao što niko ne umire od skorbuta, ne možete ni od nedostatka vitamina B17“, tvrdi on.

 

Doktor Manner vjeruje da je, pošto je po njegovom mišljenju u pitanju samo težak nedostatak vitamina B17, za liječenje i prevenciju raka sasvim dovoljno da svakog dana pojedete 15 do 20 jezgri iz košpica kajsija.

 

Naime, on smatra da je lijek za rak leatril, jedinjenje koje se ekstrahuje iz amigdalina poznatijeg i kao vitamin B17.

 

Takođe, on savjetuje da treba da jedete klice pšenice, za koje se vjeruje da su čudesni lijek koji sprječava i liječi rak.

 

Bogate su tečnim kiseonikom i leatrilom. Ove supstance ima i u košticama jabuka.

 

U svojoj knjizi pod nazivom “Smrt kancera”, dr. Maner tvrdi da je procenat izlječenja raka pomoću leatrila viša od 90 odsto, piše Urbanatural.in.

 

Ujedno navodi i listu namirnica bogatih vitaminom B17 i tvrdi da ako ga budete redovno unosili u dovoljnim količinama, nikada nećete morati da brinete da li ćete dobiti ovu opaku bolest.

 

Namirnice bogate vitaminom B17:

 

– Varivo – kukuruz, pasulj, klice sočiva, grašak, pasulj sorte Lima, boranija – Košpice i sjemenke voća – jabuke, kajsije, breskve, kruške i suve šljive (najbolji izvor amigdalina).

 

– Orašasto voće – Gorki badem (najbogatiji prirodni izvor B17), australijski (makadamski) orah, indijski badem.

 

– Bobičasto voće – crni dud, borovnica, aronija, kupine, maline i jagode.

 

– Žitarice – susam i laneno sjeme, ovseni griz, ječam, tamni pirinač, pšenični griz, proso, raž, heljda, šećerna trska.

 

Vitamin B17 može se naći i u pivskom kvascu i mesu bundeve.

Kolektiv.me