Home Zanimljivosti MILAN POPOVIĆ OTKRIO Je li je on pustio gole slike Severine da...

MILAN POPOVIĆ OTKRIO Je li je on pustio gole slike Severine da ih vidi cijela javnost!

SHARE

NAKON što je Tomica Petrović, menadžer Severine Kojić o eksplicitnim fotografijama koje su se jučer pojavile na internetu rekao da se sve “ovo ‘događa’ upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima” te da “ovakve osvete bivšeg partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo”, mnogi su posumnjali da je ne naročito indirektno optužio njenog bivšeg partnera Milana Popovića.

Sumnje je dodatno potaknula objava njenog supruga Igora Kojića, koji je između ostalog u hashtagu napisao “pray for Milan brain”.

Kontaktirali smo Popovića kako bismo doznali što on kaže na te optužbe.

“Severina je imala različite partnere u prošlosti s kojima ima neraščišćene odnose. Na kojeg točno partnera je g. Petrović mislio kada je izjavio da je ovo osveta bivšeg partnera? O kojim to navodno izgubljenim sporovima se radi? Protiv Tomice Petrovića se već vode dva kaznena dela za klevetu, upravo zbog izjava da sam ja navodno izgubio sudske sporove koji se vode sa Severinom. Fotografije koje su objavljenje su vjerojatno iz iste serije fotografija nastale 2014., kada smo Severina i ja bili u jeku borbe za skrbništvo nad našim sinom i imali smo potpun prekid komunikacije i ja nisam mogao imati ove fotografije. Smatram sebe izuzetno odgovornim roditeljem i zadnjom osobom koja bi plasirala fotografije na kojima je majka mog sina gola u kompromitirajućim pozama, i za koje sam siguran da će dodatno osramotiti i uznemiriti našeg sina koji uskoro kreće u školu. Ja ga ne mogu, nitko ga itko može zaštiti od ruganja druge djece. Ovu situaciju smatram izrazito neodgovornim i nepromišljenim majčinim ponašanjem i to već drugi put u njezinom životu. Ne znam je li ih je ona plasirala kako bi povratila nekadašnju popularnost, ili je to učinio netko drugi, no ja sam zabrinut da će ovo nanijeti ogromnu štetu i sramotu mom sinu kad mu jednog dana to netko pokaže”, rekao je Popović za Index.