Home Društvo U Međugorju zacijelila otvorena rana na leđima 9-ogodišnje curice potvrdili su iz...

U Međugorju zacijelila otvorena rana na leđima 9-ogodišnje curice potvrdili su iz ove obitelji za Radio MIR

SHARE

Sredinom srpnja Međugorje je posjetila obitelj Filipović iz Gorjana kod Đakova. Došli su zahvaliti Gospi, za kako kažu ozdravljenje svoje jedanaestogodišnje kćeri Kristine.

Kristina je rođena s dijagnozom mielomeningokela. Riječ je o rascijepu kralježnice. Kristina je rođena s otvorenom ranom na leđima koju je nosila devet godina i dva mjeseca, sve do prije dvije godine.

U kolovozu 2016. na Kristinin deveti rođendan obitelj je došla u Međugorje i kako svjedoče po povratku kući rana je počela zarastati. Nakon dva mjeseca rana je potpuno zarasla,što je potvrdila i Kristinina liječnica.

Već kada je bila u majčinoj utrobi, liječnici su savjetovali pobačaj zbog teških dijagnoza koje su joj prognozirali. Neke od tih dijagnoza su se ostvarile po rođenju, ali najteža im je bio rascjep od 8 kralježaka na leđima, bila je to otvorena rana, rupa u sredini leđa zbog koje je majka nije mogla niti okupati jer bi često dolazilo do infekcije.

Godinama su posjećivali razne liječnike u Hrvatskoj i Austriji ali nitko nije imao rješenje. 2016.godine na svoj 9. rođendan, Kristina je sa svojom obitelji došla u Međugorje. Kako je došlo do ozdravljenja poslušajte na linku.