Home Crna kronika MAFIJAŠKI OBRAČUN U SPLITU? Pronađen leš izrešetanog muškarca, policija istražuje vezu sa...

MAFIJAŠKI OBRAČUN U SPLITU? Pronađen leš izrešetanog muškarca, policija istražuje vezu sa zapaljenim BMW-om. Je li u njemu prevezen?

SHARE

Leš mlađeg muškarca pronađen je na splitskom TTTS-u (Trgovačko-transportni terminal Split) u srijedu oko 7 sati ujutro. Navodno se radi o muškarcu jače tjelesne građe s tetovažama i ‘irokeza’ frizurom, piše 24sata.

Žrtva je imala nekoliko rana od vatrenog oružja po glavi i tijelu, a navodno nije ubijena na mjestu na kojemu je pronađena već je truplo naknadno prebačeno na tu lokaciju.

Mafijaški obračun?

Nije dugo trebalo da se Splitom proširi priča kako je riječ o obračunu lokalnih kriminalaca povezanih s drogom, a ubijeni je navodno pripadao krim miljeu.

Isti dan, par sati kasnije, nekoliko kilometara dalje pronađen je zapaljen BMW no u ovom trenutku nije poznato jesu li slučajevi povezani. Za sada je jedan od tragova snimka nadzornih kamera koja je oko 3.30 snimila automobil koji se dovezao i odvezao s lokacije gdje je pronađen leš za sada još nepoznate osobe.

Riječ policije

Iz policije su utvrdili identitet ubijenog muškarca, radi se o 34-godišnjem hrvatskom državljaninu iz okolice Splita.

Policija pokušava utvrditi je li s ubojstvom 34-godišnjaka povezan požar na BMW-u u Tugarama, koji je buknuo tri i pol sata nakon pronalaska tijela. Sumnja se da je muškarac ubijen i tim vozilom prevezen na Terminal.