Home Nekategorizirano Mia Jurilj šokirala priznanjem: Splićanka se prije mjesec dana razvela od muža,...

Mia Jurilj šokirala priznanjem: Splićanka se prije mjesec dana razvela od muža, evo što je navela kao razlog

SHARE

Nakon nešto malo više od godinu dana, razveli su se Mia i Dragan Jurilj.
“Obavještavamo vas da smo prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda su osobne prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja”, izjavila je Mia, sada opet Franić, za Story.hr.

Splićanka je izjavom odgovorila i na brojne upite svojih pratitelja na društvenim mrežama koje je zanimalo zašto, po prvi puta dok su u braku, ne ljetuje s mužem. Serijom fotografija sa splitskog Žnjana povuklo se naime i pitanje gdje je pak Dragan, ali sada su sve dileme razrješene.
‘U najdražem gradu…’: Splićanka na Žnjanu pozirala u kupaćem u stilu holivudskih diva, dečkići koji su ‘bacili oko’ samo su joj uništili fotografiju
Poduzetnik i manekenka su, podsjećamo, u brak stupili prošle godine u Maroku, a od tada su na društvenim mrežama djelovali kao najskladniji par na svijetu. Zajedničkim putovanjima i slatkim porukama često su oduševljavali brojne pratitelje, no čini se da ljubav nije mogla nadići međusobne razlike.