Home Šport Obitelj Darija Šarića: Snimljen dokumentarac o obitelji koju slava NBA igrača nije...

Obitelj Darija Šarića: Snimljen dokumentarac o obitelji koju slava NBA igrača nije promijenila

SHARE

U obitelji Šarić svi su košarkaši, no redateljica dokumentarca ‘Uvik isto’, Slavica Šnur, je pri predstavljanju filma naglasila kako ona o košarci ne zna ništa i da je taj sport zapravo ni ne zanima, piše ŠibenikIN.

“Na kavi u jednom kafiću u Vodicama vidjela sam naslovnicu novina na kojoj je bio Dario. Nemam pojma o tom sportu, ali kako moj suprug poznaje Predraga, posjetili smo ih jednom u njihovoj kući na Jadriji. Tamo smo odmah vidjeli kako Dario nosi velike kutije i bilo mi je čudno vidjeti u toj situaciju tako poznatu zvijezdu. Majka Vesa mi je samo rekla kako nema razloga i da velika NBA zvijezda kad dođe kući ne istovara kamion. Odmah me je privukla energija te obitelji kod kojih je, kako i sami kažu, uvijek sve isto bez obzira na Darijevu slavu. Otud i ime filma”, kaže Šnur.

Film zapravo ne govori o košarci, iako je uz nju prirodno vezan, već o jednoj normalnoj dalmatinskoj obitelji.

” Čak smatram da ja nisam redateljica ovog film, jer takve likove kao što su Šarići, njihovu interakciju za ručkom, na basketu kad igraju dva na dva, to nitko ne može režirati. Ništa nisam uljepšavala u filmu, ono što vidite je ono što Šarići zapravo jesu”; zaključila je.

Što o svemu kaže Dario.

“Istina, što se ova pretpremijera više približavala, više me hvatala nervoza jer ipak je riječ o filmu koji govori o mojoj obitelji. To da smo ostali isti je činjenica, a vjerujem da bi takvi bili da smo se svi skupa rodili u Americi. Sigurno živimo iznad hrvatsko prosjeka, ali nikakva salava nije nas ponijela da poletimo u nebesa. Primjerice, otac mi nikad ne bi dao da mu kupim auto, to bi mu bilo ispod časti. Ima on svoj biznis. Tako da ni pred kamerama nismo ništa glumili”, priča.

Izvor: narod.hr/šibenik.in