Home Zanimljivosti Poznati preljubnik i njegova odabranica čekaju drugo dijete

Poznati preljubnik i njegova odabranica čekaju drugo dijete

SHARE

Tvorac jednog od najvećih hitova ‘Blurred Lines’, Robin Thicke, očekuje drugo dijete sa svojom 23-godišnjom djevojkom April i to svega šest mjeseci nakon što mu je rodila kćer Miu.

Ponosni otac objavio je snimku s ultrazvuka i zahvalio se djevojci što će mu roditi još jedno dijete. Inače, poznati tekstopisac, glumac i pjevač iz prvog braka s glumicom Paula Patton ima osmogodišnjeg sina.

Podsjetimo, svoju romansu pjevač i manekenka započeli su u svibnju 2015. godine, tik nakon što je raskinuo s glumicom Paulom Patton.

Brak s bivšom suprugom raskinut je zbog njegovih prevara, a ona ga je čak i nekoliko puta optuživala kako je zlostavljao njihovog osmogodišnjeg sina.

Zbog toga su se našli na sudu jer je dječak priznao učiteljici kako ga otac u ljutnji često udara. Škola je tada obavijestila socijalne službe, a Paula Pattom odmah ga je tužila. Sukladno tome, sud je zabranio da viđa sina.

Robin je s lijepom 42-godišnjom glumicom bio u braku deset godina, a otkako se saznalo da vara suprugu, prati ga nadimak ‘holivudski preljubnik’, piše Story.hr