Home Zanimljivosti Bivši Khloe Kardashian: Imao sam 12 moždanih i šest srčanih udara

Bivši Khloe Kardashian: Imao sam 12 moždanih i šest srčanih udara

SHARE

Bivša američka košarkaška zvijezda Lamar Odom otkrio je u srijedu kako je prije tri godine čudesno pobijedio smrt, nakon što je pronađen bez svijesti u jednom bordelu u Nevadi.

“Svi moji liječnici kažu da sam hodajuće čudo. Imao sam 12 moždanih i šest srčanih udara dok sam bio u komi”, rekao je Odom na YouTube kanalu poznatog komičara Kevina Harta.

Dvostruki NBA prvak s Los Angeles Lakersima i svjetski prvak s američkom reprezentacijom četiri se dana bez prestanka opijao i drogirao s prostitukama u Nevadi i zatim kolabirao. Iduća četiri dana proveo je u dubokoj komi, a liječnici su se borili za njegov život.

“Sreća je što sam živ”, kaže danas. Uz njegovu postelju cijelo je to vrijeme bila tadašnja supruga Khloe Kardashian, najmlađa od triju sestara iz tog obiteljskog televizijskog klana, prenosi Hina. Ostavila ga je tek kad se potpuno oporavio.

“Sada sam trijezan. Ali svaki dan je borba. Ovisnik sam i zauvijek ću biti. Uporan sam zbog djece”, rekao je Odom (40), koji je u NBA uspješno igrao 14 sezona.