Home Društvo Severina se nakon skandala oglasila na Instagramu te u svom stilu pokazala...

Severina se nakon skandala oglasila na Instagramu te u svom stilu pokazala da ju nije briga za sve što se događa

SHARE

Pjevačica je crno-bijelom fotografijom pokazala gdje je i s kim.

Posljednih dana jedna od naših najpoznatijih pjevačica glavna je tema u medijima.

Radi se o Severini Kojić, čije su eksplicitne fotografije posljednjih dana počele kružiti internetom. I dok su drugi komentirali, pjevačica se povukla iz javnosti i sa društvenih mreža.

No sada je prekinula medijsku šutnju te je prije nekoliko minuta na Instagramu objavila crno-bijelu fotografiju sa sinom Aleksandrom i majkom na kojoj sve troje imaju velike osmijehe na licima. “Na teraci”, napisala je uz nju.

“Lijepo vas je vidjeti sretne i zadovoljne”, “Kraljica bila, kraljica ostala”, “Sad novinari ne mogu reći da nisi izašla van dva dana”, samo su neki od komentara koji su joj upućeni ispod fotografije.

U vezi sa skandalom dosad se oglasio njezin menažer Tomica Petrovićali i suprug Igor Kojić, koji su u svojim javnim istupima bili vrlo oštri, no pjevačica nije komentirala napise.

U njezinu obranu stao je i saborski zastupnik Bojan Glavašević. “Jedini – JEDINI – mogući način gledanja na Severinu je kao na osobu koja godinama trpi suludu količinu kolektivnog nasilja nad vlastitom intimom, pod kojom bi se velika većina ljudi slomila. Društvo i država nisu stali u njezinu zaštitu i time je njezina moralna snaga veća”, napisao je na Twitteru.

Fotografiju pogledajte OVDJE.