Home Zanimljivosti CURA JE POPRILIČNO OSEBUJNA – Tuđmanova snaha ulazi u srpski reality

CURA JE POPRILIČNO OSEBUJNA – Tuđmanova snaha ulazi u srpski reality

SHARE

Kontroverzna pjevačica iz Hrvatske Nataša Ivkošić poznatija kao Nataša Moskwa jedna je od kandidatkinja u srpskom showu Zadruga 2. Pod povećalo hrvatske javnosti dospjela je kao bivša žena unuka Franje Tuđmana, Igora. No osim toga, tijekom godina pratili su je brojni skandali. Naime, s unukom nekadašnjeg predsjednika Franje Tuđmana, bivšim suprugom Igorom Tuđmanom, snimila je pornić, koji je dospio u javnost.

U veljači 2013. Igor i ona su uhićeni jer su opljačkali jednog Beograđanina. Navedeni dvojac Beograđanina je omamio u njegovom stanu, nakon toga su mu uzeli mobitel, ključeve automobila, te novac. A ubrzo nakon toga Tuđmanov unuk i Nataša Moskwa su se i rastavili.

Nataša je šest mjeseci provela u zatvoru te se nagodila s tužiteljstvom jer je priznala krivnju. Neko vrijeme joj je, kako piše Kurir, bio zabranjen ulazak u Srbiju, ali ta je zabrana istekla prošle godine. Osim toga, prošle se godine počela baviti i pjevanjem. Alka Vuica joj je napisala prvu pjesmu, a publika u Srbiji će je imati priliku gledati u reality showu Zadruga.

Izvor:dnevno.ba