Home Šport HKK Grude dobile zamjenu u Premijer Ligi, Čapljina se vraća u elitni...

HKK Grude dobile zamjenu u Premijer Ligi, Čapljina se vraća u elitni rang?!

SHARE

Košarkaški klub Čapljina mogao bi se već ove sezone vratiti nakon nekoliko godina izbivanja vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine– prenosi sportsport.ba.

Kako saznaje SportSport.ba, nakon odustajanja HKK Grude, te vrlo vjerojatno i drugoplasiranog iz lige KS Herceg Bosne ekipe Posušja, Čapljina na čijem su parketu ne tako davno padale najjače ekipe u Bosne i Hercegovine mogla bi natrag u najjači rang naše košarke.

Naime, u tijeku su pregovori između uprave HKK Čapljina i HKK Zrinjski koji bi mogli uspostaviti suradnju. Mostarci bi Čapljincima poslali nekoliko svojih mladih košarkaša koji bi popunili roster, a otvorena je i mogućnost dovođenja par iskusnijih košarkaša.

Ekipu bi navodno trebao voditi izbornik juniorske reprezentacije Boris Džidić a ambicija tima bila bi za početak ostanak u Ligi te postupni napredak.

Čapljina je da podsjetimo, dok je bila članom Premijer lige imala jednu od boljih posjećenosti u svojoj dvorani koja je bila puna na skoro svakoj utakmici.

U danima kada medije pune vijesti o raspadima klubova, te njihovom odustajanjima od natjecanja, vijesti iz doline Neretve su prema prvim najavama uistinu obećavajuće.