Home Društvo Mamu šestero djece popljuvali zbog strija, njen nabildani muž svima začepio usta

Mamu šestero djece popljuvali zbog strija, njen nabildani muž svima začepio usta

SHARE

FITNESS blogerica i majka šestero djece Sharny Kieser (39) nedavno je doživjela puno uvreda nakon što je objavila fotku na kojoj joj se vide strije i obješen trbuh.

Na fotki se igra sa svojim djetetom odjevena u odrezani top i kratke hlačice. Dok su joj mnoge žene zahvalile na iskrenom pokazivanju tijela, neki su se našli pozvanima kritizirati njen izgled.

Osim što su je nazvali “odvratnom” i “čudakinjom”, jedna joj je djevojka napisala da je “bar mogla fotošopirati te odvratne strije”.

Sharny su ovi komentari jako pogodili, ali joj je u obranu stao njen suprug i trener. Na svom je Instagramu odmah objavio fotku s komentarom: “Strije su prekrasne”, a imao je što reći i na svom blogu.

“Mislim da strije simboliziraju snagu svake majke koja je donijela šestero djece na svijet. Ne samo ove, već svake. Tijelo žene koja je puna samopouzdanja, poput moje, puno je ljepše i seksepilnije od tijela nesigurne cure, poput onih koje redovno viđamo na društvenim mrežama”, napisao je on.

Dodao je da nema ništa protiv djevojaka koje objavljuju svoje fotke, no da većina njih tako pokazuje neiskustvo i plitkost.

“Nadam se da će jednog dana zaraditi dubinu karaktera, a možda i ožiljke ili strije, te da će znati da to ne znači da su ružne ili istrošene, već predivne, bitne i hrabre”, zaključio je.