Home Zanimljivosti ‘Pa dakle ljubav’: Anđa Marić intimnom i prekrasnom fotografijom s Goranom Barom...

‘Pa dakle ljubav’: Anđa Marić intimnom i prekrasnom fotografijom s Goranom Barom izazvala oduševljene reakcije, na rokerove riječi ne možete ostati ravnodušni

SHARE

Anđa Marić i Goran su, kažu upućeni, dugogodišnji bliski prijatelji.

Fotografije koje je nekadašnja pjevačica i manekenka objavila na svom Instagram profilu pršte prelijepim emocijama koje tako očito jedno drugome pružaju, te su izazvale brojne oduševljene reakcije pratitelja.

Uz fotografiju koja je uistinu spektakularna, filmska, a na kojoj joj Bare, kako je Anđa pojasnila, “pere kosu bio šamponom”, svi su razotkrili romantičare u sebi.

“Ovo je divno”, “Teški overload liposti dok gledam ovo. Mislin da odavno nisan vidila nešto lipše…”, “Prizor iz filma Moja Afrika️”, “Genijalni ste”, “Super slikice…baš ste dragi”, “Pa dakle, ljubav️” – pršte emocijama primjedbe.
“Kad pomisliš da si od Bareta vidio sve, on učini nesto ovakvo i ooopet te iznenadi️” – ustvrdila je obožavateljica.
Bare je očito oduševio Anđu i duhovitim komentarom, kojeg je morala podijeliti na Instagramu. A u njemu stoji: “Bare mi pomaže da uđem u auto i kaže: A u šta se pretvorio taj catwalk!”.

Anđi je, kako je poznato, dijagnosticirana multipla skleroza prije nekoliko godina, no hrabra je Slavonka brzo našla način da se nosi s njom, okrenula se alternativnim metodama liječenja i, ako je suditi po njezinim objavama i pojavljivanjima u javosti, ona se sjajno osjeća.
Odnos s Barom očito je dao svoj pozitivni obol. Dodsali bismo, obostrano…