Home Zanimljivosti ‘Di je to da stavim vršu?’: pogledajte kako je zanosna Domenica očarala...

‘Di je to da stavim vršu?’: pogledajte kako je zanosna Domenica očarala fanove senzualnim zaronom na otoku Pržnjaku

SHARE

Sve popularnija splitska pjevačica Domenica serijom posljednjih objava na Instagramu, a koje su sve redom čarobne, morske, oduševljava svoje pratitelje, a nekima bome i “vadi mast”.
“Daaaj, praviš me zavidnim, ajde doma!” – poručio joj je obožavatelj nakon što je večeras objavila snimku atraktivnog zarona na otočiću Pržnjaku, koji je drugoga potakao na konkretniju ideju.

“Di je to, da stavim vršu drugi put?” – upitao ju je.

Pjevačica koja je ove godine slavila pobjedu na Splitskom festivalu duetom s Damirom Kedžom “Mi protiv nas” i svojim (u odnosu na druge) škrtijim objavama s ljetovanja pokazuje da se itekako dobro zabavlja.
Društvo joj u svim akcijama, pa i kad se “vuče na buvel” gliserom, pravi njezina ljubimica, kujica Zara, koja toliko brižno pratila njezine morske “vratolomije” da je svih raznježila.

“Obožavam šetnju u prirodi i uz more s mojom najvećom ljubavi, mojom Zarom, koju posvuda vodim sa sobom. Nisam znala kolika je to zapravo ljubav dok nije ona došla…” – ispričala je lijepa Korčulanka sa splitskom adresom.

“Volim svoj život u Splitu. Naravno da kad nešto voliš, za sve nađeš vremena. Uz studij sam pjevala i gažirala. I posljednje dvije godine ako ne radim u glazbenom vrtiću, onda nešto snimam, tako da sam stalno u akciji.
Volim se osjećati korisno, ali opet volim ispuniti dan kavama s prijateljima…” – priznala je lijepa pjevačica, koja je osvojila srca mnogih muških obožavatelja, piše Slobodna Dalmacija