Home Zanimljivosti I IGOR KOJIĆ IZA SEBE IMA SEKS-SKANDAL: Severinin suprug bivšu djevojku ostavio...

I IGOR KOJIĆ IZA SEBE IMA SEKS-SKANDAL: Severinin suprug bivšu djevojku ostavio zbog pornića

SHARE

Igor Kojić se ubrzo nakon objave golišavih fotografija svoje supruge Severine oglasio na društvenim mrežama i stao u njezinu obranu. Iako je fotke naivno nazvao foto-montažom, usprkos tome što Severinin tim ni u jednom trenutku nije rekao da na njima nije ona, pokazao je da je s njom u dobru, ali i u zlu.

No, kao ni Severini, ni njemu nije prvi put da se našao usred seks-skandala .Prije nekoliko godina, u javnost je procurio video u kojem je njegova tadašnja djevojka Jelena Žeželj oralno zadovoljavala muškarca. Igor nju nije branio već je s voditeljicom i natjecateljicom Big Brothera ekspresno prekinuo vezu.

Sve za Seve

Jelena je kasnije medijima otkrila da je bila veoma tužna i razočarana zbog njegovog čina: “Kad smo raskinuli, Igor me mnogo razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav.”

Igoru je, čini se, Severina mnogo značajnija u životu jer zasad nema ni glasa o njihovu razvodu. Pjevačica se nakon skandala nije pojavljivala u javnosti, a oglasila se samo putem Instagrama na kojem je objavila fotografiju na kojoj su ona, sin Aleksandar i njezina majka Ana.