Home Zanimljivosti U Parizu poludjeli zbog odijevanja Serene Williams: Nećeš više takva igrati na...

U Parizu poludjeli zbog odijevanja Serene Williams: Nećeš više takva igrati na Roland Garrosu

SHARE
Predsjednik Francuskog teniskog saveza Bernard Guidicelli najavio je zabranu modnih kombinacija na Roland Garrosu poput one s kojom se na terenu pojavila Serena Williams ove godine…

Podsjetimo, 36-godišnja Amerikanka igrala je modnoj kombinaciji koja je prozvana ‘kostimom Crne Pantere’, a svoju je odluku branila tvrdnjom da u toj opremi simbolizira snažnu ženu koja je uspješno prebrodila sve teškoće koje idu uz trudnoću.

‘Za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale proći da bi ponovo bile na sto posto i vjerovale u same sebe. To predstavlja moja odjeća,’ pravdala se Serena Williams u svibnju.

No, u Wimbledonu postoje jasna pravila odijevanja pa se tri tjedna kasnije na terenu pojavila u bijeloj haljini, a vodstvo Roland Garrosa najavljuje uvođenje strožih pravila i na svojim terenima.

‘Mislim da smo otišli predaleko. Kombinacija koju je Serena nosila ove godine neće se više prihvaćati. Treba poštivati mjesto i igru,’ izjavio je Bernard Guidicelli za Tennis Magazine, a predsjednik Francuskog teniskog saveza odgovorio je i na Serenino opravdanje:

‘Ako svoje emocije želi prenijeti s nečim što je lijepo, na lijepom mjestu, one će se još i uvećati.’

Sereni za slične modne akrobacije još ostaju US i Australian Open…

Izvor: Screenshot / Autor: Youtube