Home Zanimljivosti Nakon novih skandala s alkoholizmom, djevojka Bena Afflecka dala otkaz

Nakon novih skandala s alkoholizmom, djevojka Bena Afflecka dala otkaz

SHARE

Posljednjih tjedan dana holivudski glumac Ben Affleck uglavnom se mogao vidjeti u društvu 22-godišnje Shaune Sexton. Mlada manekenka koja je karijeru modela ostvarila i fotografiranjem za Playboy posebno je zainteresirala javnost nakon što je Affleck završio na rehabilitaciji.

Tjedan dana partijanja s novom djevojkom, za uspješnog je filmaša očito bilo previše te je ponovno posrnuo i vratio se alkoholizmu. Strani mediji kao jedan od glavnih razloga naveli su njegov nedavni prekid s njujorškom producenticom Lindsay Shookus.

Dok se Ben borio sa starim porocima i posjetio kliniku za odvikavanje u društvu bivše supruge Jennifer Garner, njegova nova djevojka imala je važnijeg posla.

Dane je uglavnom provodila sunčajući se na plaži u Malibuu, a prema najnovijim saznanjima Shuana je dala otkaz u veterinarskoj ambulanti gdje je bila zaposlena proteklih nekoliko godina.

‘Shuana više ne radi ovdje. Prošlo je tjedan dana otkako je nismo vidjeti i zaista ne znamo čime se sada bavi’, kazao je kratko za Daily Mail jedan od zaposlenika ambulante. Drugi izvori otkrili su pak da lijepa manekenka sada dobiva razne druge poslovne ponude.

‘Iako joj je njezina manekenska karijera uvijek bila rezervni plan stvari su se promijenile otkako je s Benom. Trenutno cijeli svijet piše o njoj i prima razne poslovne ponude pa razmišlja kojim putem želi nastaviti svoj život i karijeru’, priča u nastavku neimenovani izvor.

Inače, Sexton je jednom prilikom progovorila o svom veterinarskom pozivu kazavši: ‘Dobro se snalazim u stresnim i kriznim situacijama. Sjajno funkcioniram pod pritiskom, a ovom strukom počela sam se baviti kad sam imala 16 godina. Nakon prve odrađene operacije shvatila sam da je to idealan posao za mene.’