Home Zanimljivosti Tri muškarca se bore za jednu ženu: Naš zemljak Filip Pavlović u...

Tri muškarca se bore za jednu ženu: Naš zemljak Filip Pavlović u polufinalu popularnog njemačkog reality showa

SHARE

Hrvat iz Hamburga Filip Pavlović (24) je u polufinalu popularnog njemačkog RTL-ovog reality showa “Die Bachelorette 2018″.  Riječ je o showu u kojem žena među 20 kandidata odabire idealnog muškarca svog života. 

Pavlović želi osvojiti srce Nadine Klein (Die Bachelorette). Uz Filipa u polufinalu su još dva kandidata – Daniel Lott i Maxim Sachraj.

Kandidati lijepu Nadine pokušavaju osvojiti večerama uz svijeće, putovanjima, zabavama, nezaboravnim iznenađenjima, dugim šetnjama i razgovorima, ali i poljupcima.

RTL je do sada prikazao šest od ukupno osam epizoda Die Bachelorette 2018. Pavlović se tijekom showa svidio Nadine najviše zbog svog smisla za humor, ali i prvi je kandidat u showu koji ju je poljubio.

Filip Pavlović je rođen u Hamburgu. Podrijetlom je iz Bosne i Hercegovine. Nekad je bio nogometaš, a danas je fitness trener. Kaže, važniji od izgleda mu je karakter žene.

Uspio je doći do polufinala, no hoće li ga Nadine izabrati za finale publika u Njemačkoj će doznati u srijedu, 29. kolovoza na RTL programu u 20.15 sati.

Fenix-magazin/MD