Home Društvo FOTOGALERIJA: GORILO K’O BOROVINA: Mate Bulić nadmašio svoj koncert od prije tri...

FOTOGALERIJA: GORILO K’O BOROVINA: Mate Bulić nadmašio svoj koncert od prije tri godine

SHARE
Na krcatom Trgu sv. Jure »gorjela« je borovina, pjevale su se u jedan glas »Moja Hercegovina« i ostale pjesme, ali Mate Bulić nije »zapalio Vir« – to bi bio jednostavno preslab opis sinoćnjeg koncerta

Na Vir je došao inspiriran i punog srca sa željom nadmašiti koncert od prije tri godine kada je središnji trg na otoku bio u njegovom znaku, pojavi i glasu i – uspio je! Na krcatom Trgu sv. Jure »gorjela« je borovina, pjevale su se u jedan glas »Moja Hercegovina« i ostale pjesme, ali Mate Bulić nije »zapalio Vir« – to bi bio jednostavno preslab opis sinoćnjeg koncerta. Fešta, dernek, narodno veselje, ekstaza, ludilo – bilo je od svega pomalo ili dovoljno za nikad viđene slike i prizore na Viru.

– Hvala vam svima što ste došli, ima nas od Slavonije do Dalmacije, Bosne i Hercegovine i dijaspore. Vir je lijepa slika Lijepe naše, nitko ovo nema – govorio je hercegovački pjevač dok se smartfonom izravno uključivao u nastup. Nakon toga je prošetao cijelim trgom fotografirajući se s fanovima, među kojima smo pronašli virske goste iz Australije, Austrije, Njemačke, Kanade, čak i vesele djeveruše, a kako je bilo pogledate u galerijama naših fotografija.