Home Crna kronika MRTAV PIJAN IZVRIJEĐAO POLICAJCE KOJI SU PROVJERAVALI JE LI ŽIV: ‘Ja sam...

MRTAV PIJAN IZVRIJEĐAO POLICAJCE KOJI SU PROVJERAVALI JE LI ŽIV: ‘Ja sam se za ovu zemlju borio i mogu raditi što hoću’

SHARE

42-godišnji Đurđevčanin napio se i zaspao na livadi dok ga policajci nisu probudili i naljutili

U poslijepodnevnim satima đurđevački policajci postupili su prema dojavi da na livadi u Hampovici nedaleko od Đurđevca leži muškaraca bez ikakavih znakova života, piše Podravski.hr.

Policajci su ustanovili da muškarac nema vidljivih vanjskih ozljeda, a kasnije su utvrdili da je riječ o 42-godišnjaku iz Đurđevca koji je potpuno pijan legao na livadu i zaspao kao mala beba. Kada su ga policajci probudili da vide je li mu dobro, čovjek se usprotivio i počeo vikati na njih.

“Odjebi, boli me k…, odjebite od mene! Ja sam se za ovu zemlju borio i mogu delati kaj oću, možete mi popušiti k…!”, vikao je Đurđevčanin u bunilu pokazujući srednji prst.

Dobio novčanu kaznu

Kako bi provjerili zdravstveno stanje, policajci su 42-godišnjaku kratkog fitilja pozvali hitnu pomoć, a kada je liječnik potvrdio da je samo pijan priveli su ga u postaju na triježnjenje gdje je dobio prekršajnu prijavu.

Sutkinja koprivničkog Prekršajnog suda, Đurđica Kenđelić, Đurđevčanina je proglasila krivim i morat će platiti novčanu kaznu za nedolično ponašanje.