Home Zanimljivosti Severina nije sama!!! I Lidija Bačić ima novi sex tape

Severina nije sama!!! I Lidija Bačić ima novi sex tape

SHARE

LIDIJA Bačić osjetila se pozvanom prokomentirati seks skandale Severine Kojić. Pjevačica je nakon 2,404 polugole fotografije na Instagramu odlučila prozvati Severinu zbog golotinje i naglasiti da ona nikada ne bi napravila tako nešto. Lidija je iznenadila sve i za novu fotografiju se odjenula, a u ruci ima ljepljivu traku na kojoj piše “sex tape”. Pjevačica ponovno u opisu fotke promovira samu sebe i pljuje po kolegici, te naglašava kako ona karijeru gradi na dobrim koncertima i pjesmama.

“Ta-daaa! Ovo je jedini sex tape koji ćete vidjeti od mene. Ni sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti…
Ovo iživljavanje na svim pjevačicama mora prestati… To što je netko nekad nešto učinio ili bio nepažljiv-ne znači da bi i ostali to sebi dopustili.
Znači, kad izađe nekome nova pjesma ili slika …ne pišite kao bez mozga: ..”Ništa od toga dok ne snimiš filmić na jahti”… “Skini se gola kako se slavna kolegica skinula”…”Sve ste vi iste”…
Nismo!
Od mene nećete nikada dobiti više od dobro odmjerenih showbizz fotki koje koristim za drustvene mreže ili koncertne nastupe…ali i nista manje od dobrih pjesama i dobrih koncerata.
Poštujem sebe, svoju obitelj i neke granice neću prijeći…kao i mnoge kolegice…
Zato…otkačite od samopouzdanih žena koje same grade svoju karijeru i malo stanite na loptu.Primitivno je etiketirati cijelu profesiju zbog pojedinaca. Uzivajte u zadnjim danima ljeta 2018 jer se ono nikad nece vratiti
Ja idem u naše lipo more. Pozdrav”, napisala je Lidija.

Fanovi Lidije Bačić podržali su je u komentarima te se složili da je ona pametna djevojka koja čuva svoju čast i poštenje.