Home Zanimljivosti Kolinda hit u Indiji: “Sama kreči jer si od plaće ne može...

Kolinda hit u Indiji: “Sama kreči jer si od plaće ne može priuštiti radnike”

SHARE

NAKON što se do Nigerije pronio fake news da je Kolinda osobno vozila autobus s Vatrenima na dočeku, hrvatska predsjednica sad je postala hit i u Indiji. Naravno, opet zahvaljujući lažnim vijestima koje se društvenim mrežama šire brzinom munje.

Do Indije su nekako došle fotografije koje je Kolinda 2015. godine objavila na svom Facebooku, a na kojima ona u hlačama s vojničkim uzorkom kreči stan. Fotke su postale viralni hit među Indijcima, a još je zanimljiviji tekst koji je netko nadodao uz njih.

“Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer si uz svoju plaću ne može priuštiti radnike. Mogla bi da je pokrala svoj narod. Ali naši vladajući nose odijela od milijun rupija i satove od još nekoliko milijuna te i dalje misle da rade pošten posao. Svaka joj čast! Dijelite ovo”, stoji uz fotografije Kolinde na ljestvama.

Ima tu i drugih verzija. “Predsjednica Hrvatske sama kreči svoj stan jer ne želi krasti novac svog naroda. Kad pravedni vladaju, narod se raduje. WOW!” zaključili su neki Indijci.

A dolazilo je tu i do usporedbi s indijskim političarima…

Kolinda je pozornost svjetske javnosti pobrala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji gdje je ulazila u svlačionicu igračima, grlila ih tijekom dodjele medalja, ljubila pobjednički pehar te navijala u hrvatskom dresu.