Home Šport Thompson će uživo pjevati dok Filip Hrgović bude ulazio u ring Arene...

Thompson će uživo pjevati dok Filip Hrgović bude ulazio u ring Arene Zagreb

SHARE

MARKO Perković Thompson nastupit će uživo dok Filip Hrgović bude ulazio u ring u borbu za WBC internacionalni pojas u teškoj kategoriji 8. rujna u Areni Zagreb. Zvijezdu teške kategorije u usponu Hrgovića u nastupu za prvi veliki naslov čeka do sada najveći ispit, ovaj protiv Amerikanca Amira Masnoura.

“Bit će mi velika čast što će Thompson izvoditi ‘Geni kameni’ dok ulazim u ring.  To će mi dati još više motivacije da porazim Masnoura i osvojim WBC internacionalni naslov za Hrvatsku”, kaže Hrgović.

“Sretni smo što možemo potvrditi da će Thompson biti dio velike noći boksa u Areni Zagreb 8. rujna. On će zagrijati atmosferu dok se Filip Hrgović bude spremao suočiti s Amirom Masnourom za WBC internacionalni naslov”, kaže Nisse Sauerland, promotor tima Saureland.

“Bit će to poseban trenutak za hrvatske ljude kada Thompson ugrije publiku za našeg gladijatora Filipa Hrgovića”, kaže Željko Karajica, glavni izvršni direktor 7Sportsa, sportskog odjela ProSiebenSat.1 Group i direktor agencije za evente MMP Event GmbH te dodaje: “Očekujemo uzbudljiv nastup izvan ringa, kao što će biti i onaj u ringu, koji će nam pružiti Filip.”