Home Zanimljivosti TKO JE SRPSKI BIZNISMEN KOJI JE NA JAMAJCI OŽENIO 34 GODINE MLAĐU?...

TKO JE SRPSKI BIZNISMEN KOJI JE NA JAMAJCI OŽENIO 34 GODINE MLAĐU? Dobar si je s Todorićem, čak mu je i sina zaposlio

SHARE

59-godišnji srpski biznismen Ljubiša Krstajić ovih je dana u žiži zbivanja zbog svog glamuroznog vjenčanja s 25-godišnjom Beograđankom Anom Popović koje je na dalekoj Jamajci okupilo pola srpske estrade.

Radi se o čovjeku koji ima nekoliko desetljeća iskustva u hotelijerskom biznisu, osnivač je i suvlasnik Karisma hotela i resorta koji obuhvaćaju ukupno 26 hotela u Južnoj Americi, Karibima i u Europi, a još ih je pet u fazi izgradnje, piše Blic.

Prema navodima srpskih medija, Krstajić je dobar prijatelj Ivice Todorića te je zaposlio njegova najmlađeg sina Ivana, a prije krize Agrokora su razvijali i zajedničke projekte uz partnerstvo TUI Travela, s naglaskom stvaranja novog lanca hotela u dubrovačkom primorju i Crnoj Gori. S krahom Agrokora sve je to moralo biti stavljeno na čekanje.

Krstajić je svoju karijeru u hotelijerstvu započeo još osamdesetih godina u Dominikanskoj Republici. Radio je kao menadžer u velikim hotelskim lancima, da bi 2000. godine pokrenuo i vlastiti.

Dosta je aktivan i na humanitarnom polju. Suosnivač je zaklade Unitas koja djeluje u Srbiji, Švicarskoj i SAD-u. Da ovaj biznismen voli gala proslave, pokazao je i prošle godine kada je u Dubrovniku, na otoku Koločepu, proslavio rođendan svoje tadašnje djevojke, a današnje supruge Ane Popović na kojem su bili Zdravko Čolić i Lepa Brena.