Home Zanimljivosti Nives pronašla svoju staru fotografiju i ne može vjerovati da se takva...

Nives pronašla svoju staru fotografiju i ne može vjerovati da se takva slikala

SHARE
Svestrana Nives Celzijus nikad se nije ustručavala istaknuti svoje bujne obline, ali pronalaskom jedne svoje prastare fotografije ostala je u šoku

Stavljanje atributa u prvi plan Nives nikada nije predstavljalo problem, a unatoč uspjesima koje je naredala kao pjevačica, glumica, pa čak i književnica, svojih starih navika nije se nikad odrekla.

Majstorica provokacije u oskudnim krpicama rado se slika i danas, a jedino što joj neki zamjeraju je što to danas radi i kao majka dvoje djece.

Uspjehe naše nogometne reprezentacije u Rusiji Nives je tako od početka pratila praktički gola, i o tome nas redovito obavještavala putem društvenih mreža, a o njoj su se raspisali čak i britanski mediji.

I baš kad su naši sredili Engleze i plasirali se u samu završnicu Svjetskog nogometnog prvenstva, a naše brojne ljepotice počele najavljivati kako će se poskidati ako uzmemo zlato, Nives je povukla ručnu.

Iako će neko reći kako i nije više imala što za skinuti, ono što je Nives najavila u slučaju osvajanja zlata smatramo dobrim humorom majstorice provokacije na vlastiti račun.

‘Moram obaviti šoping. Obećala sam ako Hrvatska postane svjetski prvak, ja se oblačim…’, napisala je Nives uz fotografiju gdje je u prvom planu njezin duboki dekolte.

Da se itekako zna našaliti na svoj račun, Nives je ponovno pokazala na Instagramu.

‘Pronađem tako neke prastare fotke i iznenadim samu sebe koliko sam obučena’, napisala je Nives uz fotografiju na kojoj su joj goli tek dijelovi podlaktica i potkoljenica.