Home Zanimljivosti POGAĐAJTE KOJI JE ŽANR: ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’? Severina u tajnosti snimila...

POGAĐAJTE KOJI JE ŽANR: ‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’? Severina u tajnosti snimila film s Igorom Kojićem, ne treba sumnjati da će ga se rado gledati

SHARE

Sve što Severina odluči raditi, drugačije je, provokativno i, vrlo često, obavijeno velom tajne. Baš kao i Madonna u svjetskim razmjerima, splitska je pjevačica kraljica senzacije u domaćim, pa se odmah pomislilo tko zna što, uz informaciju da je u tajnosti snimila film “Posljednji Srbin u Hrvatskoj”, u kojoj se pojavljuje i njezin suprug.

Kako pišu 24sata, Seve je ljetos snimila svoje kadrove sa suprugom Igorom Kojićem, dobivši ulogu u dugoočekivanom uratku Predraga Ličine.

Iz krugova bliskih zagrebačkoj produkcijskoj kući saznaje se da je film rađen u tajnosti zbog kontroverzi koje su nastale oko njega. Igora sa su na setu vidjeli kako glumi prerušen u zombija, a o Severininoj se ulozi također još ništa ne zna.

Kako se navodilo u trenutku kad su Ličininom filmu dodijeljena sredstva HAVC-a, film je opisan kao smjesa zombi horor komedije i političke satire.

Jedva čekamo da izađe na svjetlo, da se vidi što je toliko trebalo biti tajnovito. A da će sa Severinim imenom na špici biti mamac za javnost, to je neosporno.