Home Zanimljivosti FOTO Metkovka Vidina supruga je prava bomba, a sada ima i nove...

FOTO Metkovka Vidina supruga je prava bomba, a sada ima i nove slike

SHARE

Dok su neke supruge nogometaša vrlo tajanstvene, u posljednje vrijeme medijske stupce sve više puni draga od Domagoja Vide – atraktivna Ivana.

O Ivani se najviše pisalo za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva u Rusiji. Kada se god pojavila na tribinama, sve je natratko stalo, a mnogi su je ocijenili u najseksipilnijom navijačicom Vatrenih.

To i ne čudi, ukoliko se uzme u obzir da je Ivana 2014. godine na izboru za Miss ponijela epitet ‘kraljice’ Hrvatske, no ono što je u javnosti malo poznato, jeste da je prije Vide njezino srce bio zarobio Danijel Stojanović koji je igrao za Željezničar i Zrinjski.

“Bila je to ljubav na prvi pogled. Ivana je Metkovka, studira u Zagrebu, tako da se ne viđamo toliko često koliko bismo željeli. Kad god uhvati priliku, Ivana dođe do mene u Split, a i ja sam često u Zagrebu”, govorio je Stojanović kada je svojevremeno nosio Hajdukov dres.

U vrijeme kada je bila u vezi sa Stojanovićem, Ivana je bila plavuša, podjednako zgodna i utegnuta kao i danas, no estetski zahvati na licu koje je u međuvremenu uradila su više nego uočljivi. I bez pobližeg gledanja može se zaključiti da je korigovala nos i povećala usne, a kako su neki primijetili, nisu ni grudi “baš prirodne”.

Ivana i Danijel su se zabavljali od zime 2012. do ljeta 2013. godine, nakon čega je svako krenuo svojim putem.