Home Crna kronika Slađana Brkić – žena koja je zaklala partnera ispred troje djece stigla...

Slađana Brkić – žena koja je zaklala partnera ispred troje djece stigla na sud s osmijehom na licu; U zatvoru je u međuvremenu rodila i četvtro dijete

SHARE

Slađana Brkić (28) koja je nevjenčanog supruga Dejana Slivara usmrtila s dva uboda nožem u srce, i to pred troje djece, u četvrtak će se, nakon više od pola godine provedenih u istražnom zatvoru, naći na optuženičkoj klupi Županijskog suda u Varaždinu.
Na optužnom vijeću varaždinskog suda, pred sutkinjom Ljiljanom Kolenko, odlučivat će se o tome hoće li se potvrditi optužnica.

– Optužena će biti prisutna, no ona sada nema pravo iznositi obranu, već kasnije tijekom suđenja, ako optužnica bude potvrđena. Kad počne glavna rasprava, onda će se izvoditi dokazi, ispitivati svjedoci i okrivljena – rekao je o sudskom procesu Darko Galić, glasnogovornik varaždinskog Županijskog državnog odvjetništva, piše epodravina.hr.
Ovom su krvavom ubojstvu svjedočila maloljetna djeca koje je Slađana zaključala u kuću, dvoje njegove i jedno njeno, dok je njegova najstarija kćer trčala po pomoć. Slađana je bila i trudna te je rodila u istražnom zatvoru.