Home Zanimljivosti Nives na udaru kritika: ´Uživaju li vaša djeca u ovakvim fotkama?´

Nives na udaru kritika: ´Uživaju li vaša djeca u ovakvim fotkama?´

SHARE

Pjevačica, glumica i spisateljica napravila si je novi friz, jedino ju je mučilo što obući za večernji izlazak. Svoje muke Nives Celzijus (36) podijelila je na društvenoj mreži. “Jel vaša djeca ‘uživaju’ u ovim fotkama”, obrušila se njezina pratiteljica kojoj se nije svidjelo što je pjevačica pozirala gola u traper košulji.

No Nives joj nije ostala dužna: “Najbolje odite J.Lo, Beyonce… pitat šta kažu njihova djeca na njihove fotke”.

Ovo nije prvi put da Celzijus ‘ratuje’ s pratiteljima na društvenim mrežama.

– Ne vidiš koliko si mršavija bila? Sad si krme – napisao je Nives nepoznati pratitelj pokraj njezine starije fotografije, na što mu je dobitnica ‘Kiklopa’ odgovorila:

– Sva sreća da mojih 192 centimetara i 90 kila obožava baš tako. A ti si ružan kako god okreneš – objavila je Nives i otkrila da ima nekoga u svom životu, ali o ljubavi nije htjela pričati.

Foto: Instagram

Celzijus je nedavno rekla kako je ogorčena na starije muškarce koji vole šetati klinke.

– Čitam, ovi neki ‘matori’ frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda baš i nije, ali oni si baš umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu. E pa oni bi šetali neke klinke jer kao sve ovo iznad 30 godina su debele, opuštene, stare i histerične ženturače koje bi se udavale. Je li tim likovima netko objasnio da te debele, opuštene, stare i histerične ženturače nisu u ponudi jer one šetaju one mlade, lijepe, utegnute, u naponu snage frajere? – očitala im je Nives lekciju, prenosi Dnevnik.ba