Home Crna kronika Još dva mjeseca pritvora za Čapljinca koji je dvaput pretukao trudnu suprugu

Još dva mjeseca pritvora za Čapljinca koji je dvaput pretukao trudnu suprugu

SHARE
Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu protiv J. Nj. (30) rođenog u Čapljini zbog kaznenih djela nasilja u obitelji, lakih tjelesnih ozljeda, oštećenja tuđe stvari i upravljanja neregistriranim vozilom, potvrđeno je iz Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Kako je za portal Jabuka.tv navedeno iz ovog Tužiteljstva, zatraženo je produljenje pritvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela nasilja u obitelji te je isti odlukom suda produljen za dva mjeseca.

Očitovanje optuženog o krivnji za kaznena djela koja mu se stavljaju na teret zakazano je za 13. rujna 2018. godine.

Podsjećanja radi, J. Nj. optužen je da je dana 21. travnja 2018. godine te ponovno dana 3. kolovoza 2018. godine, u Ljubuškom, u alkoholiziranom stanjufizički napao svoju trudnu suprugu i njezine sestre.

U jednom trenutku njegova supruga je pala i glavom udarila od stubu i izgubila svijest. Kada su joj sestre priskočile u pomoć, optuženi je jednu sestru udario šakom u glavu, a drugu odgurnuo, nanijevši joj lake tjelesne ozljede, pojasnio je za portal Jabuka.tv Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH.

U drugom navratu, kada je 3. kolovoza 2018. godine fizički nasrnuo na svoju suprugu u poodmaklom stadiju trudnoće od 7 mjeseci, istu je udario šakom u glavu. Od udarca je njegova supruga izgubila svijest pa joj je dok je ležala na podu prišao te je nogama i šakama udarao po tijelu i trudničkom stomaku.

Cijelo to vrijeme razbijao je po kući, tražeći ključeve od vozila kako bi u takvom stanju vozio njihovo maloljetno dijete, koje je u jednom trenutku uzeo, pa kada je dijete počelo plakati ostavio ga je samog na podu dnevne sobe i udaljio se sa vozilom u nepoznatom pravcu, zaključeno je iz Županijskog tužiteljstva ŽZH.