Home Društvo SPLIĆANE PROBUDILI GLASNI UZDASI… Imali su što i vidjeti – turisti se...

SPLIĆANE PROBUDILI GLASNI UZDASI… Imali su što i vidjeti – turisti se prepustili nesputanom seksu nasred ulice dok su drugi snimali njihovu ‘akciju’

SHARE

Da turističko ludilo pomalo izmiče kontroli jasno je već nekoliko sezona, a u to su se u već nekoliko navrata uvjerili stanari splitskog Varoša, oni rijetki koji svoje domove nisu pretvorili u apartmane, pa su do sad mogli upoznati sve čari suživota s razuzdanim turistima koji stižu u Split, željni dobre zabave i apsolutne slobode.

Pijani gosti koji u sitne noćne sate viču po ulici i zvone susjedima na portafone tek su dio njihove ljetne svakodnevice, no situacija kojoj je svjedočio čitatelj Slobodne Dalmacije iznenadila bi i one najtolerantnije.

Kako je javio jedan šokirani Splićanin, u nedjelju negdje iza ponoći, baš kad je susjedstvo pomalo utihnulo, probudili su ih neobični zvukovi pod njihovim prozorom.

S ulice su se začuli glasni uzdasi ženske osobe, a kad je čitatelj provirio kroz prozor, imao je što vidjeti – dvoje mladih prepustilo se do kraja strastima u Ulici Miljenka Smoje, na samom križanju sa Senjskom. Prvo su krenuli “s nogu”, prislonjeni uza zid kuće u Varošu, a nakon toga su nastavili na podu, baš kao da su u postelji apartmana…

čitatelj / Slobodna Dalmacija

čitatelj / Slobodna Dalmacija

Da situacija bude još bizarnija, samo nekoliko metara dalje od njih, skriveni iza nekakvoga zida, drugi turisti snimali su njihovu “akciju”.

Kako svjedoči čitatelj Slobodne Dalmacije, po govoru se moglo čuti da je riječ o britanskim gostima, a sve zajedno na kraju su potjerali susjedi.

– Kad se već piše o tome da se domaćima smanjuje tolerancija prema strancima, red je i pokazati zašto – poručio je čitatelj koji je i ustupio fotografije “akcije” u Varošu, a kojemu je nakon svega još preostalo i objasniti svojemu malom djetetu “zašto teta na ulici viče i je li joj pozlilo”.