Home Crna kronika Detalji optužnice protiv muškarca koji je pretukao trudnu suprugu u Ljubuškom

Detalji optužnice protiv muškarca koji je pretukao trudnu suprugu u Ljubuškom

SHARE

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva u Širokom Brijegu protiv Josipa Njavre (30) rođenog u Čapljini zbog nasilja u obitelji, lakih tjelesnih povreda, oštećenja tuđe stvari i upravljanja neregistriranim vozilom, piše Faktor.ba

Sud je prihvatio i prijedlog Tužilaštva koje je zatražilo da se Njavri produži pritvor za još dva mjeseca, a zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela nasilja u obitelji.

Sud je odmah zakazao i ročište na kojem će se optuženi izjasniti o krivnji, a ono će se održati 13. rujna.

Njavro je optužen da je dana 21.4.2018. godine, te ponovno dana 3.8.2018. godine, u Ljubuškom, pijan nasrnuo na svoju trudnu suprugu i njene sestre.

U jednom trenutku njegova supruga je pala i glavom udarila od stepenicu i izgubila svijest. Kada su joj sestre priskočile u pomoć, optuženi je jednu sestru udario šakom u glavu, a drugu odgurnuo, nanijevši joj lake tjelesne ozljede.

Kad je ponovno dana 3.8.2018. godine fizički nasrnuo na svoju suprugu u poodmaklom stadiju trudnoće od 7 mjeseci,  udario ju je šakom u glavu usljed čega je ona  izgubila svijest, pa dok je ležala na podu, prišao joj je, te je nogama i šakama udarao po tijelu i trudničkom stomaku.

Sve vrijeme razbijao je po kući, tražeći ključeve od vozila kako bi u takvom stanju vozio njihovo maloljetno dijete, koje je u jednom trenutku uzeo, pa kada je dijete počelo da plače ostavio ga je samog na podu dnevne sobe i udaljio se sa vozilom u nepoznatom pravcu, piše Faktor.ba