Home Zanimljivosti Srpkinja ždere 15 tegli Nutelle mjesečno: “Želim imati najveću guzu na svijetu”

Srpkinja ždere 15 tegli Nutelle mjesečno: “Želim imati najveću guzu na svijetu”

SHARE

Šveđanka srpskog porijekla Natasha Crown želi imati najveću pozadinu na svijetu, zbog čega konzumira do 6 tisuća kalorija dnevno, piše Index.hr

24-godišnjakinja iz Göteborga već sad jedva pronalazi odjeću u koju može stati, no kaže kako neće stati sve dok ne bude imala najšira bedra na zemlji.

Na plastične operacije potrošila je već više od 65 tisuća dolara, a dijeta joj se sastoji od pizze, sladoleda i do 15 staklenki Nutelle mjesečno. Ona inzistira da se zbog toga što je velika osjeća “moćno i seksi”.

Prijatelji je uglavnom podržavaju u njezinom snu, a veliki broj fanova prikupila je i na Instagramu, gdje je prati više od 130 tisuća ljudi.

Natasha priznaje da je roditelji ne podržavaju jer se boje da će postati prevelika i dovesti se u opasnost.

Na svoju visinu od 177 cm, Natasha ima oko 135 kilograma. “Moja transformacija bila je šok za mnogo ljudi, dosta sam dobila na težini, no moram se udebljati još 25 kilograma”, kaže.

“Teško je održavati ovo tijelo, morate puno jesti (oko 6 tisuća kalorija na dan) i puno vježbati”, govori. “Osamdeset posto prijatelja me podržava, ostali misle da ću umrijeti”, priznaje.

“Obitelj me uopće ne podržava, no napravit ću sve što treba da imam najveću pozadinu u svijetu”, zaključuje.