Home Nekategorizirano FOTO Bajkersko vjenčanje Ljubušanke i Šibenčanina

FOTO Bajkersko vjenčanje Ljubušanke i Šibenčanina

SHARE

Proteklog vikenda osmijeh s lica nisu skidali Kristina Škrabić (28) i Marko Mikuš (34), bajkerski par o čijem se neobičnom vjenčanju pričalo duž dalmatinske obale.

Mladoženja je iz rodnog Šibenika sa svojim prijateljima na motoru krenuo put Makarske gdje se nalazila njegova odabranica koja ga je dočekala u crnoj vjenčanici s plavim tilom, potom su se zajedno sa 150 uzvanika uputili prema Kristininom rodnom Ljubuškom.

Tradicionalni elementi kao što su bijela vjenčanica, odijelo i svatovske pjesme nisu bili dio ove svadbene priče, a zanimljivost je da je svaki od mladenaca imao po dva kuma: Mario Jelavić i Ivan Lasić su se našli u ulozi „kume“, dok su mušku stranu držali kumovi Robert Šteker i Stipe Blaće.

-Sa sigurnošću mogu reći da su bajkerski pirevi najbolji, zapravo to više izgleda kao obiteljsko okupljanje jer se svi znamo već godinama. Čak i dio uzvanika, koji nije u bajkerskom điru, je ostao iznenađen kad je vidio da bajkeri nisu mrki i dosadni već vrlo otkačeni i rasplesani –rekao je ponosni kum Robert koji je bio jedan od glavnih animatora večeri.

Marko je član trogirskog kluba “Nema presinga” dok je Kristina dijete iz bajkerske obitelji (majka i očuh su pripadnici moto klubova) tako da nije bilo ni čudno da ju očuh do crkve doveo upravo na motoru.

Par se prije 2 godine upoznao na moto partyju Omiških gusara, a iako se mnogima ovo vjenčanje može učiniti pomalo čudnim, za Kristinu i Marka to je bilo jedino logično.

-Nisam sebe nikad zamišljala u bijeloj vjenčanici, zapravo nisam nikad mislila da ću se uopće udati. No kad sam već upoznala Marka onda sam nakon zaruka rekla da će vjenčanje biti kakvo treba i biti: pravi party za ekipu gdje će svi biti svoji i opušteni. Nadam se da smo u tome uspjeli, odnosno, uspjeli smo. Imamo najbolju ekipu na svijetu – pod dojmom će novopečena Markova supruga, piše Dalmacijanews.hr

Izvor: Dalmacijanews.hr