Home Društvo Lidija Bačić podbada Severinu? Razgolitila se na jahti i poslala poruku

Lidija Bačić podbada Severinu? Razgolitila se na jahti i poslala poruku

SHARE

NAKON što se nedavno osjetila pozvanom prokomentirati Severinine gole fotke, Lidija Bačić izgleda ne prestaje provocirati stariju kolegicu.

Ovaj put je objavila fotku na kojoj razgolićena pozira na jahti uz komentar da ona “ne voli šampanjac”, referirajući se na Severinin filmić u kojem se ona i njen tadašnji partner polijevaju šampanjcem.

“Ovo ljeto sam imala 30 koncerata pa sam konačno uhvatila par dana za odmor. Moj brat Franko i ja (dvije sestre nisu mogle s nama). Nazdravljam vam pivom (ne volim šampanjac)”, napisala je Lidija uz fotku.

U nedavnoj je objavi Lidija prilično oplela po Severini nakon što su u javnost procurile njene golišave fotografije, poručujući “da nisu sve pjevačice iste”.

“Moje sasvim gole i degradirajuće slike nećete doživjeti”, poručila je tom prilikom pjevačica koja mnoge iznenadi kad objavi fotku u odjeći.

S obzirom na to da se i sama prošle godine našla prozvana zbog golotinje, mnogi su ovakav status proglasili licemjernim, no čini se da to Lidiji ni malo ne smeta pa bez problema nastavlja s prozivkama.

Severina na ova podbadanja nije odgovorila. Čini se da joj je mišljenje mlađe kolegice toliko bitno da ga i ne primjećuje.