Home Nekategorizirano NATJECATELJI NAPALI DINU GALORINI: Lažovčino, nemaš za dijete, a imaš za silikone!...

NATJECATELJI NAPALI DINU GALORINI: Lažovčino, nemaš za dijete, a imaš za silikone! Brutalne uvrede letjele po vili! (FOTO)

SHARE

Dina Galorini našla se na udaru cimera iz vile “Parova”, koji su je pitali odakle joj novac za silikone i skupu šminku i kozmetiku kada se žali da nema za plaćanje mjesečne alimentacije od 10.000 dinara za svog sina.

FOTO: PRINTSCREEN

Otkako je ušla u “Parove”, Dina je privukla veliku pažnju javnosti. Svojim je cimerima natjerala suze na oči pričom o preranom gubitku majke, a posebno ih je pogodilo to što su joj bivši suprug i njegovi roditelji oduzeli dijete, kao i njena izjava da nema novca da plaća alimentaciju jer je nezaposlena.

Ipak, kako vrijeme odmiče, većina ukućana primijetila je da je Galorini veoma bahata i da se često hvali skupocjenim krpicama, šminkom, ali i posjetama estetskim kirurzima.

FOTO: INSTAGRAM

– Ti si jedna klošarka! Lažeš sve ukućane i plasiraš svoju tužnu priču, a ništa od toga nije točno. Plačeš kako nemaš da daješ djetetu alimentaciju 10.000 dinara, a ovdje pokazuješ raskoš – rekla je jedna od cimerica nominirajući Dinu, pa su i druge ustale i počele vikati:

FOTO: HAPPY SCREENSHOT

– Mene zanima samo odakle tebi novac da radiš usta, to nije nimalo jeftino. Radiš trepavice, nokte, a to na mjesečnom nivou iznosi oko pet do šest hiljada dinara. Pritom, imaš vrlo skupu šminku, krpice, radila si trajnu šminku. Kako? Dina nešto veliko krije jer dijete inače ne bi završilo kod oca. Zna se da dijete uvijek pripadne majci – rekla je jedna ukućanka, dok su drugi dobacivali da je ona jedna “manipulatorka i pijandura”.

Ni Izabela Aljoski nije ostala imuna na njene laži, pa je naglas prokomentarala:

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Ti si devojka za štajgu i štalu, jer te je Ivan Marinković izje*ao i šutnuo.

Zbog svojih laži, Galorini je dobila najviše nominacija ukućana, ali je bilo i onih koji jr nisu htjeli nominirati kako bi vidjeli dokle će ići sa svojim lažima.

– Ja neću da nominujem Dinu jer želim da čujem njenu priču. Mislim da je mnogo slagala i želim da otkrije svoje pravo lice – rekla je Jelena Ilić.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Galorini na ove optužbe uglavnom nije odgovarala, već se samo smješkala i klimala glavom, govoreći da je uvredljivi komentari ne dotiču, piše Kurir.