Home Nekategorizirano NIVES NAPOKON OTIŠLA DO KRAJA? Svi povećavaju fotku koju je objavila

NIVES NAPOKON OTIŠLA DO KRAJA? Svi povećavaju fotku koju je objavila

SHARE

Nives Celzijus preksinoć je napravila potpuni kaos na Instagramu kada je objavila fotografiju za koju mnogi smatraju da je pjevačica na njoj potpuno gola.

Pjevačica na njoj sjedi na kauču, pokrivena samo ručnikom, dok se ne može sa sigurnošću procijeniti nosi li gaćice ili ne.

“Sreća kad dođem kući nakon napornog dana i zavalim se pred TV”, napisala je vragolasta Nives. Obožavatelji su je ubrzo zasuli lakovima i komplimentima.

“Sreća je vidjeti te golu”, “Al volim taj but”, “Praznik za oči”, “Samo ti nama Nives pokazi svoje atribute, ko neće ne mora da gleda”, neki su od komentara Nivesinih pratitelja.

Britkog jezika

Nives se u posljednje vrijeme bori protiv šovinizma na svoj način. Tako je prozvala muškarce koji žene u zrelim godinama nazivaju starima i histeričnima.

“Čitam, ovi neki ‘matori’ frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda baš i nije, ali oni si baš umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu. E pa oni bi šetali neke klinke jer kao sve ovo iznad 30 su debele, opuštene, stare i histerične ženturače koje bi se udavale”, napisala je Nives te dodala da takve ‘ženturače’, srećom, imaju uz sebe mlade, utegnute muškarce.

Požalila se i da je prozivaju zbog golišavih fotografija, dok nitko ne prigovara njezinom susjedu koji kosi dvorište samo u gaćama.

“Kaže meni neka žena da nije u redu kako žene poput mene potiču objektivizaciju žena i kako bih se trebala solidarizirat i pomoći u borbi za ravnopravnost tako da se odjenem. … Moj susjed preko puta u gaćama kosi travu i nikom ništa. Nitko ga ne optužuje za poticanje objektivizacije muškaraca. … Evo ja bih htjela da se netko izbori za sve nas žene koje se mnogo znojimo pa da i ja lijepo mogu u gaćama da kosim, pa lijepo odmah i pocrnim i pritom ne umrem od vrućine”, napisala je pjevačica na Instagramu.