Home Zanimljivosti Svi su ovog ljeta vidjeli da je seksi Vlaho istetovirao Gospu na...

Svi su ovog ljeta vidjeli da je seksi Vlaho istetovirao Gospu na trbuhu, obožavateljice je oduševilo otkriće što mu piše na natkoljenici

SHARE

Koji su točno razlozi zbog kojih Vlaho Arbulić, prelijepi i prezgodni dečko Tanje Dragović, na svom tijelu tetovira isključivo religijske simbole, teško je široj publici saznati, jer samozatajni Cavtačanin ne voli previše pričati o sebi.

No zato ne zazire od isticanja svog isklesanog tijela, što nikako ne treba čuditi. Najprije, ima što i pokazati, a i preokupacije su mu takve, što modeling, što pjevanje, jedno ide uz drugo.

Već je bilo poznato da Vlaho na desnoj ruci ima istetoviranog Svetoga Vlaha, iznad kojeg je prikaz tradicionalne Konavoke u nošnji.

Ove godine je dao napraviti novu veliku tetovažu preko cijelog trbuha, a Djevicu Mariju s velikih križem njegovi su pratitelji viđali na Vlahinim objavama na Instagramu ovog ljeta.

Obožavateljice su se ipak posebno oduševile kratkom, jednostavnom i vjerski nedvojbeno snažnim dijelom molitve “Oče naš” koja krasi njegovu natkoljenicu, a riječ je predanju “Budi volja tvoja”.

Uputile su mu puno emotikona naklonosti zbog nje…