Home Zanimljivosti S curom unajmio stan preko Airbnba, ostali u šoku otkrićem u digitalnom...

S curom unajmio stan preko Airbnba, ostali u šoku otkrićem u digitalnom satu

SHARE

BRITANSKI par tijekom odmora u Torontu pronašao je špijunsku kameru u Airbnb stanu u kojem su odsjeli.

Dougie Hamilton iz Glasgowa (34) kaže kako je pronašao uređaj u digitalnom satu u Torontu, nakon što je dan proveo izvan stana s djevojkom. Kaže da je kamera bila “spojena žicom kao punjač za mobitel” i boji se da ih je netko snimio.

Dougie je rekao i kako su u stanu proveli samo 20 minuta te da je on 10 minuta buljio u sat jer mu je izgledao jezivo i sumnjivo. “Osjećao sam se čudno i pri samoj pomisli na to… No nešto mi nije davalo mira… Izvukao sam punjač i vidio bateriju od litija sa stražnje strane. Kad sam pogledao malo bolje prednju stranu sata, primijetio sam da se unutra nalazi kamera”, kazao je za Daily Record Škot koji je svoje iskustvo podijelio i na Facebooku.

“Nismo znali je li nas vlasnik gledao, ali jednostavno osjećaj je bio jeziv i nismo htjeli ostati”, dodao je.

Policija iz Toronta potvrdila je da istražuje slučaj, a Dougie kaže kako se istim bavi i Airbnb. Izjavio je da su mu obećali vratiti novac te da će otkazati rezervacije za taj stan.

“Probleme s privatnošću uzimamo jako ozbiljno i imamo nultu stopu tolerancije za takvo ponašanje”, rekao je glasnogovornik Airbnba te dodao: “Uklonili smo tog stanodavca s platforme dok istražujemo slučaj i pružamo punu podršku gostu.”