Home Crna kronika Mama (22) petoro djece uhićena jer je imala seks sa maloljetnikom (14)...

Mama (22) petoro djece uhićena jer je imala seks sa maloljetnikom (14) u istoj sobi gdje su joj spavali muž i klinci

SHARE

Majka petoro djece Džastis Meri Mekej (22) sa Floride imala je više puta seks sa dječakom od 14 godina.

Bar jednom su to uradili u istoj prostoriji gdje su spavali njen muž i djeca. Kako navode izvori iz policije, ona je optužena za seksualno napastvovanje pošto je navodno poljubila tinejdžera, skinula mu odjeću i natjerala ga na seks, piše Mirror.

Mekej je u julu slavila rođendan sa svojom porodicom, u domu dječaka, kog je nešto kasnije namamila u spavaću sobu na seks, iako je on to isprva odbijao. Policija navodi da su oni potom imali seks u istoj prostoriji gdje su spavali njen partner i djeca, sva mlađa od pet godina.

Kako izveštava Gejsvil san, sljedećeg dana je mlada majka slala poruke tinejdžeru, u kojima je pisala da ne može da ga zaboravi, kao ni ono što su uradili. Napisala mu je da želi da bude s njim, navodi se u izvještajima iz suda.

Nekoliko nedjelja kasnije, pokupila ga je na autobuskoj stanici, kada je krenuo u školu, govoreći da će ga ona odvesti. Umjesto škole, odvela ga je svojoj kući gdje su opet imali seks. Žena je ostavila ogrebotine i “šljive” po tijelu dečaka. Slično je ponovila još jedanput.


Lokalni list navodi da se 22. avgusta, dječakova majka suočila sa Mekejevom, pokazujući joj fotografije tragova koje je ostavila na dječaku.

Prema navodima tinejdžerove majke, Mekejeva je sa svo petoro djece nestala pošto je saznala da je alarmirana policija.

Ona je uhapšena u srijedu i navodno je pisanim putem izjavila da nije kriva.