Home Nekategorizirano BLISTA OD LJUBAVI Brak joj godi: Nakon dugog skrivanja pokazala se...

BLISTA OD LJUBAVI Brak joj godi: Nakon dugog skrivanja pokazala se Tia Mamić

SHARE
Supruga sportskog menadžera Marija Mamića, Tia Mamić, već neko vrijeme izbiva s društvenih događanja pa je nemamo prilike vidjeti, ali zato se za posebne prilike prepusti u ruke stručnjaka za uljepšavanje koji se njezinom ljepotom hvale na sva zvona

Snaha Zdravka Mamića, atraktivna Tia Mamić, koja se prošle jeseni udala za Marija Mamića, proteklog vikenda proslavila je 34. rođendan u društvu najbližih prijatelja u jednom zagrebačkom restoranu koji se u kasne noćne sate pretvara u klub.

Tim povodom Tia se prepustila u ruke stručnjaka koji su je uljepšali za njezin poseban dan. Da zanosna brineta blista od ljubavi i da joj bračni život zaista godi, potvrdile su fotografije koje su na društvenim mrežama objavili njezini frizeri i vizažisti.

 

Gospođa Mamić prvo je otišla urediti svoju bujnu kosu koju je podigla u visoki konjski rep, a prema posljednjim beauty trendovima, šiške je lagano raspustila na stranu. Nosila je pritom lepršavu haljinicu šarenog uzorka.

Nakon toga red je došao i na make up, pa se Tia prepustila u ruke stručnjakinje koja je za njezin izgled bila zadužena i na dan vjenčanja. Ovoga puta ljepotica se opredijelila za umjerenu šminku s naglašenim očima u zemljanim tonovima.