Home Politika Dodik odgovorio Komšiću: Zlatni ljiljan koji je izdao hrvatske nacionalne interese govori...

Dodik odgovorio Komšiću: Zlatni ljiljan koji je izdao hrvatske nacionalne interese govori što je Srbima dobro

SHARE

Komšić je danas rekao da bi Dodik morao odustati od kandidature za srpskog člana Predsjedništva BiH zbog toga što je na crnoj listi SAD.

Kandidat SNSD-a za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske na općim izborima Milorad Dodik rekao je da je predsjednik Demokratskog fronta Željko Komšić “gubitnik koji se pokušava vratiti na scenu”.

Reagirajući na Komšićevu izjavu da bi morao odustati od kandidature za Predsjedništvo BiH jer je na američkoj crnoj listi Dodik kaže da ga je predložio SNSD kao predsjednika Republike Srpske  i da sve ankete govore da je apsolutni pobjednik, kao i Željka Cvijanović, koja je kandidat za predsjednika ovog entiteta, prenosi Srna.

“To što se to ne sviđa Komšiću je njegov problem. On neka se bavi svojim narodom. On bi sad držao predavanje. Čovjek koji ima `Zlatnog ljiljana` govori što je Srbima dobro”, naglasio je Dodik.

Dodik je istaknuo da je Komšić izdao hrvatske nacionalne interese i kako bi za hrvatski narod bilo bolje da nikada nije imao takvog predstavnika, prenosi RTRS.

Komšić je danas rekao da bi Dodik morao odustati od kandidature za srpskog člana Predsjedništva BiH zbog toga što je na crnoj listi SAD.