Home Zanimljivosti ‘E, HRVATSKA MOJA, PREVARO!’ Ljutita Metkovka u borbi s trulom birokracijom

‘E, HRVATSKA MOJA, PREVARO!’ Ljutita Metkovka u borbi s trulom birokracijom

SHARE

Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro, komentirala je danas na društvenoj mreži ljutita Ivana Vida (24). Supruga nogometaša Domagoja Vide (28) i bivša Kraljica Hrvatske požalila se prijateljima na grešku s računom za vodu i pokazala mailove koje je poslala Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu.

– Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom – pitala je Ivana Vodoopskrbu. Dodala je kako im šalje račun za kolovoz koji iznosi 80,07 kuna što je u redu jer je ni taj mjesec nije bilo.

– Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: ‘Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?’ Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti – upozorila je nogometaševa supruga.

– Tipična hrvatska prevara. Pa ako prođe – prođe. Evo, nažalost kod mene 10 puta veći račun nije prošao. Poduzmite mjere i malo bolje obavljajte svoj posao – rekla je Ivana. Dodala je kako su odgovori Vodoopskrbe da su instalacije krive presmiješni.

– Nemoj me samo lagati, petljati, muljati. Bljak – istaknula je bivša Kraljica Hrvatske. Tvrdi kako obitelj Vida ne namjerava podmiriti račun, pa će se vidjeti negdje na nekom mjestu s tužbama.

– A ljudi koji očitavaju brojila očito ne znaju pisati stvarne brojke s brojila, pa ljudima platite liječnički pregled uključujući i pregled kod okuliste – zaključila je Ivana.

Izvor: 24sata.hr