Home Zanimljivosti PREKRASNA VODITELJICA NAPUŠTA HRT? Dugo je nema na malim ekranima, nešto drugo...

PREKRASNA VODITELJICA NAPUŠTA HRT? Dugo je nema na malim ekranima, nešto drugo joj je važnije od karijere

SHARE

Lanu Banely, dugogodišnju novinarku HRT-a, u medijima nismo vidjeli još otkako je prošle godine na svijet donijela svoju kćer Naomi. Čini se da je odlučila u potpunosti se posvetiti ulozi majke. Da je sigurna u svoju odluku da se odrekne karijere, dokazuje i činjenica da odlazi s televizije na kojoj je provela 10 godina.

Lana, očigledno, uživa u majčinstvu pa je čak i na svom Instagram profilu promijenila ime u Samo mama Lana.

Bivšu prvakinju u taekwondou nismo vidjeli ni na malim ekranima jer je bila na produženom rodiljnom dopustu.

Kako doznaje Tportal, s Prisavlja bi trebala otići 1. listopada, a nakon što se riješi papirologija, trebala bi stići i službena potvrda s HRT-a.

Lana je stalni posao sportske novinarke na HRT-u dobila 2008. godine, a iza nje su brojni projekti, od svjetskih prvenstava do Olimpijskih igara. Osim što je uređivala emisiju Olimp, bila je i urednica sportskih vijesti u Dnevniku.

Iako je na ekranima nismo viđali već duže vrijeme, Lana sport i dalje prati pa je tako u Rusiji navijala za Vatrene na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Lana je godinama u braku sa sportskim menadžerom Andyjem Barom, s kojim ima dvoje djece, Naomi i Adriana.

‘Bila bih prava domaćica’

Gdjegod da se pojavi, dobiva komplimente, no, ostaje čvrsto na zemlji:

“Gode mi komplimenti, ali izgled nije jamstvo uspjeha. Uvijek će se pojaviti neka mlađa i ljepša, ali u poslu će uspjeti ona najupornija, koja svakodnevno radi na sebi i nadograđuje se”, izjavila je još ranije.

“Obitelj ili karijera? Bez imalo razmišljanja odrekla bih se karijere i novca. Bila bih prava domaćica”, rekla je, piše Net.hr