Home Crna kronika PRIZORI UŽASA NAKON STRAVIČNE PROMETNE NESREĆE Motociklist pretjecao kamion pa se zabio...

PRIZORI UŽASA NAKON STRAVIČNE PROMETNE NESREĆE Motociklist pretjecao kamion pa se zabio u auto iz suprotnog smjera: Bježao policijskom presretaču?

SHARE

Strašna prometna dogodila se u utorak na ‘servisnoj cesti’, Ulici Ivana Česmičkog koja vodi prema industrijskoj zoni Danica u Koprivnici. Kako javljaju reporteri portala Podravski.hr, motociklist je zadobio po život opasne ozljede i liječnici mu se u bolnici bore za život. Bio je bez svijesti kad su ga prebacili u vozilo hitne pomoći.

Neslužbeno, do nesreće je došlo kad je motociklist pretjecao kamion, a sa sporedne ceste odjednom se pojavio automobil. Motociklist je naglo zakočio, izgubio kontrolu i pao na asfalt te udario u automobil.

– Mislim da je motociklist bježao policijskom presretaču i vozio velikom brzinom – ispričao je za Podravski.hr očevidac nesreće koji je bio šokiran viđenim prizorom.

Vozačica automobila u koji se zaletio motociklist također je u teškom šoku nakon nesreće.

– Vidjela sam kamion i skrenula na glavnu cestu. U tom času odjednom se velikom brzinom stvorio motocikl. Bilo je užasno, nisam mogla ništa učiniti – rekla je vozačica koja se tresla od šoka.

Hitna i policija su na mjestu nesreće.

Podravski.hr

Podravski.hr

Podravski.hr

Podravski.hr

Podravski.hr

Podravski.hr

Podravski.hr