Home Crna kronika PUCNJAVA U ZAGREBU, ISPALJENO VIŠE OD 30 HITACA Građani zasuli policiju pozivima,...

PUCNJAVA U ZAGREBU, ISPALJENO VIŠE OD 30 HITACA Građani zasuli policiju pozivima, propucano više automobila u blizini osnovne škole, zasad nema dojava o ozlijeđenima, uhićen jedan akter obračuna: ‘Meci su fijukali na sve strane, ovaj dio grada pretvorio se u divlji zapad! Čučala sam kraj zida u dvorištu samo da ostanem živa’

SHARE

Više od 30 hitaca ispaljeno je u međusobnom okršaju u neposrednoj blizini OŠ Vukomerec, točnije u Porečkoj ulici u srijedu oko 19 sati, a prava sreća je da nitko nije ozlijeđen.

Prema prvim informacijama, propucano je više automobila koji su parkirani u neposrednoj blizini, a ono što najviše zabrinjava je činjenica da se sve odvilo nadomak škole u čijoj su se blizini nalazila djeca.

Policija trenutno provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti. Doznaje se da su pucala dvojica muškaraca, prvo jedan na drugoga, jedan s ulice, a drugi iz kuće, a potom su meci fijukali, tvrde očevici, na sve strane.

– Totalno sam potresena! Vukomerec se pretvorio u divlji zapad! U neviđenom sam šoku jer sam čučala kraj zida u dvorištu kuće samo da ostanem živa! Žalosno je da se gradom šeću ljudi kojima je mjesto u zatvoru – rekla je za Jutarnji list pod vidnim šokom jedna od stanarki u ulici.

Čim su građani alarmirali policiju o pucnjavi, s obzirom da je u sekundi nastala panika u obližnjem parku prepunom djece, policija je s desetak automobila pristigla na poprište događaja. Još se uvijek traga za osobom koja je s ulice zapucala prema kući i automobilima, dok je, kako neslužbeno doznajemo, uhićena osoba koja je iz kuće ispaljivala hice.

Iz PU zagrebačke ističu kako ozlijeđenih osoba nema, a istraživanje se nastavlja.

Na mjesto incidenta u večernjim satima došao je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u društvu čelnog čovjeka gradskog ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavla Kalinića, piše Jutarnji list