Home Zanimljivosti Kraljica skandala: Pogledajte kako danas živi problematična Anamarija iz Farme

Kraljica skandala: Pogledajte kako danas živi problematična Anamarija iz Farme

SHARE

Anamarija Džambazov pozornost Hrvatske privukla je u reality showu Farma, gdje se čak i potukla s drugom farmericom Marijom Prekodravac.

Nakon Farme problematična starleta pojavila se i u skandaloznom srpskom realityju Parovi, gdje je sudjelovala i u seksu u troje, ali se i zaljubila u sustanara Tihomira Filipovića. Nakon toga se bacila u glazbene vode te snimila pjesmu Polako, a sudeći prema objavama na Instagramu, nastavila je sa sličnim lifestyleom i nakon realityja.

Fancy, kako su je zvali ostali farmeri, dala si je i novi nadimak – sad se pod mnogim njenim objavama može vidjeti opis “Kraljica skandala”.

Vrijeme provodi po beogradskim noćnim klubovima, a čini se da i ove godine prati reality Parove pa se pohvalila da su tamo jednom pustili i njenu pjesmu.

Za Instagram se uglavnom naslikava polugola.

Inače, Anamarija je u Farmi ispričala i da je spiskala obiteljsko nasljedstvo. “Moja obitelj je imala novca, samo sam ja bila malo glupa. Imala sam jako puno novca. Kad su umrli, ostavili su mi stan u Krajiškoj, tri stanice od Trga, kuću i novac. Imala sam dolare, eure i kune. Nakon što su umrli, odlučila sam živjeti kao što nikada nisam živjela jer sam živjela u domu jer su se oni drogirali i bili po zatvorima. Htjela sam živjeti kao kraljica. Ja sam tad uživala, ali nisam se smijala zbog svoje obitelji”, rekla je tada i dodala da je davala novac drugima koji su je tražili jer su svi znali da ima novca, piše Index.hr